Banner De Puntzeef
Vanaf dit jaar verzorgen wij geen eindejaarscatering meer. Wij bedanken ons kliënteel voor het vertrouwen van de voorbije jaren. Waarschijnlijk zien we elkaar wel bij een ander feestelijk moment.

Dit zijn voorbeelden
Meld ons je prijsklasse en vraag om je persoonlijk menu samen te stellen
 

In de week

Richtprijs € 20.20 per persoon - vanaf 20 personen - met service - metBTW

  • Courgettesoep met gebakken spekreepjes
  • Vol-au-vent met beukenzwammen, aardappelnootjes
  • Zwarte chocolademousse met rood fruit

 

Door de weeks

Richtprijs € 26.80 per persoon - vanaf 20 personen - met service - metBTW

  • Fris pasta slaatje van tonijn en kerstomaat
  • Varkenshaasje met gewokte groentjes en jus van oude mosterd
  • Echte tiramisu

 

Zaterdagavond

Richtprijs € 34.20 per persoon - vanaf 20 personen - met service - metBTW

  • Tartaar van zalm met olijfolie, rammenas en zure room
  • Witloofsoep met grijze garnalen
  • Kalfsfilet, bloemkool, courgette, gekonfijte aardappel en jus van dragon
  • Carpaccio van ananas en zoute karamel

 

Zondagmiddag

Richtprijs €48.40 per persoon - vanaf 20 personen - met service - metBTW

  • Sneetjes gemarineerd rund, rucolascheuten , parmezaan met olie
  • Tortilla van traag gegaarde kip en chilli
  • Gebakken kabeljauwrug, Oostendse vissaus met la Chouffe
  • Panna cotta met granité van vlierbessen en munt

Feestdag

Richtprijs € 62.20 per persoon - vanaf 20 personen - met service - metBTW

  • Risotto van champignons en truffel
  • Romig kippensoepje met snippers van panchetta
  • Gegrilde gamba’s a la plancha
  • Ossenhaas, crème van artisjok, oesterzwammen, patatjes en portsaus
  • Moelleux au chocolat met passievruchtenijs